Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu

Dani ovlaštenih inženjera građevinarstva - Opatija 2013

7 dani ovlastenih inzenjera gradevinarstva m-1257. Tradicionalno okupljanje ovlaštenih inženjera građevinarstva iz cijele hrvatske !

Hrvatska komora inženjera građevinarstva organizira sada već tradicionalne sedme po redu “Dane ovlaštenih inženjera građevinarstva” od 13. – 16. lipnja 2012. godine u Opatiji.

Dani ovlaštenih inženjera građevinarstva prepoznati su kao prigoda za okupljanje stručnjaka iz područja građevinarstva. Tradicionalno svake godine skup se otvara plenarnom sjednicom na kojoj se raspravlja o mogućnostima razvoja Hrvatske prezentiranjem razvojnih programa i projekata, s akcentom na razvoj građevinarstva i povećanje zaposlenosti u tom sektoru. Ove godine tema plenarne sjednice je Razvoj obnovljivih izvora energije i energetska učinkovitost s projekcijom utjecaja na građevinski sektor.

Opća konvencija ovlaštenih inženjera građevinarstva, koju čine svi članovi Komore, obuhvatit će teme vezane za mogućnosti koje se otvaraju u odnosu na pozicioniranja inženjera građevinarstva, članova Komore, u okvirima Europske Unije kao i potrebne aktivnosti za pripremu potencijalnih projekata koji mogu biti financirani iz različitih fondova koji su nama u ovome trenutku dostupni ili će biti dostupni danom pristupanja Hrvatske Europskoj Uniji.

Svi sudionici imaju priliku sudjelovati u raspravama i razmijeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa, naučiti nešto novo kao i družiti se izvan poslovnog okruženja.

Društvena događanja, seminari, predavanja i okrugli stolovi održat će se u Hotelu Ambasador i Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta.

 

Izvor: HKIG

na vrh članka