Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu

Glamox H30 je nova linija grijaćih panela.

 

Inovativni norveški radijator objedinjuje zahtjeve i dizajna i funkcionalnosti. 

bijelo2
Modernom izvedbom i koloritom osvježava prostor pa se uklapa u raznovrsne interijere. 
Jednostavnost uporabe, elegancija radijatora, optimalna iskoristivost te udobnost grijanog prostora, razlozi su zadovoljstva korisnika radijatora Glamox H30.

 

 

Sigurnost na prvom mjestu

grijalice

 

Glamox H30 odgovara na sve zahtjeve današnjice. 
Radijatori imaju ugrađeni sigurnosni termostat (sigurnosni osigurač) koji reagira samo kada je potrebno, odnosno kad je u pitanju neki nepravilan rad samog radijatora. Npr. u slučaju pada zavjese na gornji otvor, povećanja temperature ili pak nepravilnost u instalaciji, sigurnosni osigurač će automatski isključiti radijator. Sigurnost koju pruža norveški radijator osigurava bezbrižno grijanje Vašeg stana ili kuće dok ste na poslu, a Vaša djeca u školi. 

 

Pogodno je za vikendice gdje možete ostaviti radijatore na nižoj temperaturi i temperirati dok niste prisutni, da ne bi smrzla vodena instalacija. Pri dolasku i kasnijem boravku, lakše ćete doći do željene temperature.

Regulacija temperature

grijalica

Standardno je ugrađen elektronički krono-termostat koji štedi energiju.
Zaslon termostata pokazuje namještenu temperaturu lako čitljivim velikim brojkama. Pomoću tipki + i –, podešavaju se vremena i temperature grijanja svake pojedine prostorije.

 

Princip rada: prirodna cirkulacija zraka

 

Prirodnom cirkulacijom hladan zrak ulazi na donji otvor. Prelaskom preko grijača velike aktivne površine, zrak se zagrijava na temperaturu oko 75°C i izlazi na gornji otvor direktno u prostor. Ovakav princip rada ne narušava klimu u Vašem prostoru i nema dizanja prašine iz tepiha i otirača. Ove osobine čine ovaj radijator izuzetno ekološkim. Posebno je to važno za osobe koje imaju problem sa disanjem.

 

Prijatelj životne sredine

 

Norveški radijator je stvarno najbolji prijatelj Vaše životne sredine. U želji da se izbjegnu neugodni mirisi sagorjevanja prašine, razvijena je jedinstvena konstrukcija koja oslobađa toplinu s prednje strane radijatora i usmjerava je direktno u prostor. Ne postoje vertikalni otvori na radijatoru koji bi omogućili padanje prašine i njeno taloženje na grijaći element kada radijator ne radi.

tablica

dimenzije

 

 

Izvor:Stipsa 

na vrh članka